varkensvoeder

varkensvoer

rundveevoeder

veevoeders

Veevoederbedrijf Talpe: vandaag besteld, vandaag geleverd

Vandaag besteld, vandaag geleverd

Diervoeders vormen een belangrijke schakel in de voedselketen en hebben een directe invloed op onze eigen voeding. Om de consumenten van straks alleen het beste te bieden, zet veevoederbedrijf Talpe in op krachtvoer van het hoogste niveau. Talpe ontwikkelt voeders voor rundvee en varkens, en verzekert u een snelle levering. We bezorgen uw bestelling nog dezelfde dag, ongeacht de hoeveelheden.

 

Veevoeder van het huis

Familiebedrijf Talpe produceert zelf de krachtvoeders voor uw:

  • rundvee: jongvee, melkvee en vleesvee
  • varkens: biggen, zeugen en vleesvarkens

 

Met Talpe-voeder haalt u de beste kwaliteit in huis. Maar u bestelt er ook uw granen. Ze pletten en malen voor u mais, tarwe en gerst. Is Talpe er alleen voor landbouwers? Nee, want hebt u schapen, kippen of geiten? Dan vindt u bij ons ook kleine verpakkingen voer en granen.

 

Voedselveiligheid als rode draad

Wie zeker wil zijn van eerlijk, gezond en veilig voedsel, kiest voor Talpe. We beschikken over het Good Manufacturing Practices-certificaat: alle productieprocessen en ingrediënten voldoen aan de wetgeving rond voedselveiligheid. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector is Talpe lid van de Beroepsvereniging van de mengvoederfabrikanten (BEMEFA).

 

Voor veevoeders en granen in kleine en grote hoeveelheden belt u naar Talpe. Vraag ook naar hun aanbod meststoffen.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review